KONTAKT OS PÅ Telefon:  +45 97 95 19 28

+45 97 95 19 28

OM OS

OM OS

Lokal og altid lige i nærheden. Det er det, vi føler bedst beskriver vores entreprenørvirksomhed. Med fast base i Hurup Thy, er vi et fast billede i det lokale gadebillede. Du har sikkert set en af vores mange maskiner i arbejde eller på vej til og fra en opgave. Det har langt de fleste, der færdes i og omkring Hurup Thy. 

Sikkerhed og overholdt deadline går hos os hånd i hånd. Vi går nemlig ikke på kompromis med nogen af tingene. Alle vores ansatte, har naturligvis den fornødne uddannelse og en kæmpe ballast af faglig viden og stolthed. Derfor kan vi også sætte en realistisk deadline på vores projekter. 

Alle ansatte er naturligvis under dansk overenskomst. 

Vores tilgang til tingene er simple og enkle. Vi behandler vores kunder, som vi selv gerne vil behandles. Med respekt og i øjenhøjde. Det er i det nære og på det jævne, vi gør vores forretninger. Det er derfor, vores eksisterende kunder vælger os gang på gang - og - altid gerne anbefaler os til nye kunder. 

Har du en opgave, du gerne vil have et tilbud på, så tøv ikke med at kontakte os. Så tager vi en snak om tingene, førend vi afgiver et tilbud. Et tilbud, der er baseret på konkret viden om den enkelte opgave. 

Denne hjemmeside anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

Ok